جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

دولت انتقالی سوریه پارلمان و قانون اساسی این کشور را به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآورد

دولت انتقالی سوریه پارلمان و قانون اساسی این کشور را به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآورد دولت انتقالی سوریه پارلمان و قانون اساسی این کشور را به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآورد. به گفته دولت انتقالی سوریه این اقدام، برای تسهیل انتقال قدرت پس از برکناری بشار اسد ضروری بوده است. یکی از سخنگویان دولت انتقالی گفته است که کمیته‌ای برای بازنگری قانون اساسی و ارائه اصلاحات موردنیاز تشکیل خواهد شد. او تأکید کرد که تنوع دینی و فرهنگی سوریه مورد تهدید قرار نخواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 13
کد خبر: ۲۶۵۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز می‌گوید که به سندی که در مقر اطلاعات هوایی دمشق پیدا شده است دست پیدا کرده است. براساس این سند در ۲۸ نوامبر، فرماندهی نیرو‌های دولت به سربازان خود دستور آمادگی کامل داد.

با تسلط هیئت تحریر شام بر مناطق عمده‌ای از سوریه، گزارش شده است که بیش از صد هزار نفر از حلب به مناطق تحت کنترل کردها گریخته‌اند. همزمان مظلوم عبدی فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه، ائتلاف به رهبری کردها که کنترل مناطقی در شمال سوریه را در دست دارند، از رسیدن به توافق آتش‌بس با آمریکا و تخلیه شهر منبج خبر داد.

عبدی طی بیانیه‌ای گفت که نیروهایش به‌زودی شهر منبج را تخلیه خواهند کرد. اما تاکید کرد که این توافق با آمریکا صورت گرفته است و نه با نیروهای تحت حمایت ترکیه.

این بیانیه پس از بازدید مایکل کوریلا فرمانده سنتکام از سوریه منتشر شد. آقای کوریلا طی این بازدید با فرماندهان نظامی آمریکایی، و دیگر طرف‌های درگیر در سوریه دیدار داشت.

نیروهای دموکراتیک سوریه اکنون کنترل منبج را در دست دارند و از زمان سقوط اسد در هفته‌ گذشته، درگیری‌هایی میان این گروه و نیروهای ارتش ملی سوریه تحت حمایت ترکیه رخ داده است. / بی بی سی

کلمات کلیدی: سوریه قانون
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار